Yükleniyor...

AVCI GIDA
Sizin ve Cebinizin Dostu!
Her Hafta Manav Günü...
Her Hafta Halk İndirimi
Biz Kimiz?
Biz Kimiz?

1997 yılında Seyithan Avcı - Alihan Avcı tarafından kurulduk! İlk faaliyetimiz İzmir’in Karabağlar ilçesinde küçük bir mahallede esnaf bakkalı olarak başladı. Hala aynı mahallede ilk şubemiz ile hizmete devam ediyoruz.

 

İkinci şubemizi 2009 yılında Karabağlar/Akevler semtinde kurduk. Sadece kaliteli, taze ve güvenilir ürünler sattık. Müşterilerimizin bize olan güvenini her şeyden önde tuttuk.

 

Müşterilerimizin bize olan güveni sayesinde büyümeye devam ederek, 2015 yılında Gaziemir ilçesinde üçüncü şubemizi açtık.

 

Büyüme anlayışımız; şube sayılarımızı arttırmak değil, sizlere sunduğumuz hizmeti en kaliteli hale getirebilmek.  

 

Taze ürünleri; kaliteli, güvenilir ve hesaplı fiyat politikasına uygun bir şekilde müşterilerimize ulaştırmanın ne kadar hassas ve önemli bir iş olduğunu biliyoruz.

Kendimizi attığımız her adımda çevreye, doğaya ve ülkemize karşı sorumlu hissediyoruz.

 

Kurumsal ilkelerimizi ve yapımızı 25 senelik “Esnaflık” tecrübemiz ile birleştiriyor, sizlere hizmet verdiğimiz her alanda farklı deneyimler sunmayı amaçlıyoruz.

 

Şimdi Avcı Kapıda online sipariş hizmetimiz ile; sebze, meyve, et, tavuk, şarküteri, ve diğer market ürünleri kategorilerinde uygun fiyatlı, güvenilir ve kaynağı belli ürünleri sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.

 

“Avcı Gıda; Sizin ve Cebinizin Dostu!” sloganı sizlere verdiğimiz hizmeti en iyi şekilde sunmayı amaçlıyor, sizlerden aldığımız güven ile büyümeye devam ediyoruz.